Referenties

Ben Groot, Teamleider Planmatig Beheer & Onderhoud, Rijkswaterstaat Ministerie van Infrastructuur en Milieu (25 september 2012):

“Ik heb Eelco Mulder leren kennen als een waardevolle medewerker op de afdeling planmatig beheer. Eelco kan complexe situaties op een heldere wijze inzichtelijk maken én weet dit over te brengen naar derden. Hij houdt hierbij continu oog voor de verwachtingen van de omgeving en stemt goed af”

Maurice Dezentjé Hamming, Operationeel manager, Rijkswaterstaat Ministerie van Infrastructuur en Milieu (8 augustus 2012):

“In de anderhalf jaar dat ik de leidinggevende van Eelco was ben ik erg onder de indruk geraakt van zijn gedrevenheid, professionaliteit en communicatieve vaardigheden als projectleider. Eelco was verantwoordelijk voor een groot aantal objecten binnen Noord Holland, en is in zijn werk altijd uitgegaan van de gebruikerswensen en kosteneffectief beheer. Ook in calamiteitensituaties heb ik Eelco leren kennen als een waardevolle en kundige medewerker”

Peter Tol, Hoofd Wegendistrict Amsterdam, Rijkswaterstaat Noord-Holland (19 maart 2012):

“Ik heb Eelco leren kennen als een hele deskundige en open collega. Hij weet mij als eindverantwoordelijk altijd tijdig en to the point te adviseren. Helder, duidelijk en anderen aanspreken zijn sterke punten van Eelco. Zijn inhoudelijke kennis is top en deze kennis heeft hij de afgelopen periode ten goede ingezet voor het district en de medewerkers. Hij heeft hierdoor mede voor een kwaliteitsimpuls gezorgd. Top kracht!”

Henk Hoek, Teamleider Wegendistrict Amsterdam, Rijkswaterstaat (11 oktober 2011):

“Eelco heb ik ervaren als een zeer betrouwbare, kennisrijke, innovatieve, communicatieve en proactieve medewerker binnen mijn afdeling Planmatig Beheer en Onderhoud binnen het Wegendistrict Amsterdam van Rijkswaterstaat, één van de moeilijkste afdelingen binnen heel Rijkswaterstaat. Eelco is procesmatig sterk en kan e.e.a. ook goed vertalen in het werk, dat van hem wordt verwacht.
Eelco is leergierig en creëert overzicht in lastige situaties, waarin taken en verantwoordelijkheden onduidelijk zijn en of blijven. Hierin trekt hij zijn eigen pad. Hij is als senior betiteld, en maakt dit niveau ook waar. Verder heb ik hem ervaren als iemand, die zijn zaken professioneel aanpakt en fijn is in de omgang”

Comments are closed.